Ik ben Stef, de ijverige marketeer die
je helpt jouw groeiplannen te realiseren

Ik ben een eigenzinnige ondernemer, betrokken consultant en digitale duizendpoot. Al sinds 2008 sta ik met mijn voeten diep in de digitale modder.

Als ondernemer richtte ik twee start-ups op die uitgroeiden tot miljoenenbedrijven en marktleiders in hun niche. Ook was ik senior SEO-consultant bij het award winning marketingbureau Expand Online. Verder werkte ik als freelance strategisch adviseur, start-up coach, docent, gastspreker en gastblogger.

Sinds de verkoop van mijn laatste bedrijf in 2016 werk ik als interim groeimanager en freelance digital marketeer. Met 12 jaar ervaring, een berg specialistische kennis én opgestroopte mouwen help ik ambitieuze bedrijven en organisaties te groeien naar marktleiderschap.

Mijn taak is het aanslingeren van een groeimotor, door meerdere marketingdisciplines optimaal op elkaar af te stemmen. Om snel te kunnen vaststellen wat wel én wat niet werkt hanteer ik een rigoureuze, systematische aanpak van analyseren, testen en optimaliseren. Met bewezen technieken uit growth hacking, zoekmachinemarketing, web analytics en conversie-optimalisatie creëer ik vliegwieleffecten die leiden naar exponentiële groei.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de klimhal of in de natuur met mijn hond Bono.

Maximaal twee projecten tegelijkertijd

Grote ambities vragen om volle aandacht en toewijding. Daarom werk ik aan maximaal twee projecten tegelijkertijd.

Mijn actuele beschikbaarheid vind je op de contactpagina →.

Meer weten over hoe ik werk en wanneer we een match zijn? Kijk bij werkwijze →.

 

Ik heb gewerkt als

  • oprichter en voormalig eigenaar van Feestkleding 365 en Tarwegras 24, twee start-ups die uitgroeiden tot miljoenenbedrijven en marktleiders in hun niche

  • senior SEO-consultant bij marketingbureau Expand Online (zevenvoudig winnaar van de FD-Gazelle award, nu onderdeel van Dept Agency)

  • start-up coach voor ruim 30 ondernemers in diverse branches
    docent Zoekmachinemarketing en Web analytics aan Hogeschool Utrecht

  • gastblogger (Frankwatching), spreker (Webwinkel Vakdagen) en jurylid (Dutch Search Awards)

Skills en certificeringen

Planning

Traffic

Conversion

Excellence

Bel en stel me vandaag nog op de proef. In het slechtste geval levert het je €100 op.

En in het beste geval… Eindelijk weer goede nachtrust? High fives van al je collega’s? Slingers om je bureaustoel en een dikke eindejaarsbonus?

Het zou zomaar kunnen. Maar waar je in ieder geval op kunt rekenen is een gratis adviesgesprek waarin je direct meerdere bruikbare inzichten krijgt.

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is. Daarom garandeer ik dat we het gehele gesprek van 60 minuten zullen wijden aan nuttige, inhoudelijke zaken.

Als je na het gesprek vindt dat ik die belofte niet waar heb gemaakt, dan maak ik het goed met een Bol.com kadobon van €100,-!